Cosmetische behandelingen

Gellak op de tenen
Wat is Gellak?
Gellak is een nagellak die onder een lamp wordt uitgehard. Dit is ideaal omdat je hierdoor niet nog uren hoeft te wachten totdat het eindelijk droog is, maar vanuit de stoel gewoon meteen weer door kunt met de dingen die je van plan was te gaan doen. Zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Heerlijk!

Hoelang blijft Gellak zitten?
Gellak blijft bij mijn klanten gemiddeld 5-6 weken zitten. Omdat de teennagels bij de een sneller groeien als bij de ander, verschilt dit van persoon tot persoon. Gellak geeft meer stevigheid als een nagellak en glanst mooier (het wordt zelfs niet dof door zee- of zwembadwater). Een ding is zeker, met gellak kun je lang genieten van mooi- en verzorgd uitziende teennagels!
Let wel: bij mycose nagels kan ik geen garantie geven van tijdsduur van de gellak. Heb je vragen hierover neem dan even contact op.

Informatie de behandelingen met gellak:

Gellak aanbrengen voor de eerste keer.
Je hebt de keuze gemaakt voor mooi gelakte teennagels met gellak! Hier ga je vast weken lang plezier van hebben!
Voordat we beginnen zorg ik er eerst voor dat je nagels zijn voorbereid en pas ik een juist verzorging toe. Tussentijds mag je dan alvast de kleur uitkiezen die jij graag wil. De kleur naar jouw keuze brengen we vervolgens aan op je teennagels. En we sluiten de behandeling vervolgens af met een heerlijke voetencrème op je voeten en een voedende olie op je nagels om de behandeling compleet te maken.

Wat je kunt verwachten tijdens de behandeling:

  • Voorbereiden en verzorgen van de nagels
  • Aanbrengen van de gellak (in de kleur naar jouw keuze)
  • Afsluitend een voetencrème en voedende olie voor de nagels.

In combinatie met een pedicurebehandeling ontvang je eerst een pedicurebehandeling en vervolgens de stappen hierboven genoemd.

Gellak na een eerste keer.
Je hebt kunnen genieten van mooi gelakte teennagels! Het eerste wat we nu gaan doen voordat we de gellak weer opnieuw gaan aanbrengen, is de gellak die er nu op zit verwijderen van de teennagels. Dit doe ik door middel van een speciaal freesje, waarmee ik alleen de gellak er van af haal. Tussendoor mag je dan alvast de nieuwe kleur uitkiezen welke we vervolgens op je teennagels gaan aanbrengen na het voorbereiden en verzorgen ervan. Tot slot breng ik nog een lekkere crème aan op je voeten en de voedende olie op je nagels voor het totale plaatje.

Wat je kunt verwachten in het kort:

  • Verwijderen van de gellak
  • Voorbereiden en verzorgen van de nagels
  • Aanbrengen van de gellak (in de kleur naar jouw keuze)
  • Afsluitend een voetencrème en voedende olie voor de nagels.

Gellak verwijderen.
Je hebt lang kunnen genieten van mooi gelakte teennagels en de mooi weer periode of de gelegenheid waarvoor je graag gellak wilde is voorbij.
Dan gaan we er nu voor zorgen dat de gellak netjes wordt verwijderd door middel van een speciaal freesje. Vervolgens zal ik je nagels op de juiste manier verzorgen.
Wil je de gellak laten verwijderen tijdens een pedicurebehandeling dan wordt eerste de gellak verwijderd en vervolgens de pedicurebehandeling gestart. Daarna stap je weer met mooi verzorgde voeten de wereld in.


French Pedicure met nagellak
De French manicure manier van lakken (wit randje, roze nagelbed) maar dan op de teennagels.
Deze manier van teennagels lakken is begonnen als een trend, maar zal steeds vaker te zien zijn. Voordeel van de French Pedicure is dat het een zeer verzorgde uitstraling geeft aan de voeten, en dat de lak lang mooi blijft.
Ook voor dames met minder mooie voeten is dit de ideale manier van lakken omdat de aandacht niet direct naar de voeten getrokken wordt (wat bij donkere nagellak wel het geval is), maar het de voeten wel een zeer verzorgde, chique uitstraling geeft. Verzorgde voeten in open schoenen mogen gezien worden.
Tip: Teennagels laten lakken? Neem dan slippers mee, dan kan de nagellak goed nadrogen!
Voor meer informatie kun je altijd mailen naar Praktijk Aquila.