Tarot consult

Tarot consult

De tarot kaarten kunnen je inzichten geven, kunnen je begeleiden in je ontwikkeling en wijzen je de weg op je eigen levenspad.
De tarotkaarten beelden je levensverhaal uit. Hoe ziet jouw verhaal er op dit moment uit? Vaak zijn we ergens tussen alle verantwoordelijkheden door, het plezier en de magie die we als kind wel nog ervaren uit het oog verloren. Omdat je je ergens (meer) bewust van wordt, kun je het gaan begrijpen en/of stappen gaan ondernemen om iets te veranderen.

Wanneer kies je voor een tarot consult?
Je bent op zoek naar antwoorden
Je staat voor een bepaalde beslissing en twijfelt aan je keuze
Je wilt graag inzichten
Je wilt je gevoel woorden geven
Je een duwtje in de rug kunt gebruiken
Je wilt je onbewuste bewust maken

Maar bovenal ben je op zoek naar een bevestiging van wat diep in je leeft.

Persoonlijke tarot consult
Bij een persoonlijk tarot consult gaan we in gesprek en samen gaan we aan de slag met de vragen die voor jou op dit moment spelen. Het kan over alles gaan wat je bezig houdt: werk, studie, relaties, etc.
Jouw kaarten kunnen jou een beeld weergeven van dat, waar jij je op dit moment niet bewust van bent, een blinde vlek. Tarot is een beeldtaal, symbolen zijn krachtige tekens die herkenbaar zijn; ze laten je zien wat je eigenlijk ergens al wist. Het gaat om herkenning.
Je trekt bijvoorbeeld een kaart die precies laat zien hoe je je voelt, of waar je mee bezig bent.
Als zijnde Tarot Mediator kan ik jou helpen door deze kaarten voor jou te vertalen.
Vaak hoor je dingen die je eigenlijk diep van binnen al wist maar wat je het liefst niet aan wilt kijken en dus onbewust weg stopt. Het gaat vooral om de verbinding die wij met elkaar creëren waarna de magie begint. Als jij eerlijk en open durft te delen wat er in dat moment met je gebeurt zullen we steeds meer laagjes kunnen afpellen in ons gesprek waardoor jij uiteindelijk tot je kern komt.

Soms heb je even een duwtje in de rug nodig om verder te kunnen of kan het je een bevestiging geven van iets wat je al wist maar waar je niet helemaal zeker van was. Soms is het de bewustwording van ongewenste patronen die door de jaren heen als het ware gewoon zijn geworden.
Een persoonlijke tarot consult is een echte samenwerking en een gesprek waarin we uitwisselen. Samen creëren we een veilige plek voor jou om te ontdekken en je richting opnieuw te bepalen.
Door deze inzichten creëer je de mogelijkheid om dat vervolgens aan te kunnen pakken.
Als vertaler van de tarotkaarten ga ik graag met jou op deze ontdekkingstocht.

Ethiek

  • Ik voorspel niet de toekomst maar geef een indicatie van de richting waarin de zaken zich ontwikkelen, maar of dit ook werkelijk gebeurt bepaal je ook voor een groot deel zelf.
  • Ik geef geen consulten aan personen onder de 18 jaar, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de ouders.
  • Heb je vragen over gezondheid, loterijen, afloop rechtszaken ga dan voor advies naar een professional op dat gebied.

Wil jij samen met mij jouw kaarten onderzoeken, dieper op deze beeldtaal ingaan en zien wat op dit moment jouw aandacht vraagt? dan ontvang ik je heel graag in mijn praktijk!

Ga eens op een ontdekkingsreis naar het binnenste van jezelf.
Jan Backus

Omdat ik vóór een consult je persoonlijkheidskaarten bereken ontvang ik graag via mail je naam en geboortedatum. Deze kaarten bekijken en bespreken we samen in het tarotconsult.
Een 1 op 1 gesprek duurt ca 1 uur.
Je ontvangt tevens een beschrijving van je persoonlijkheidskaart en het jaar 2024 gezien vanuit de tarot. Jouw investering hierin is € 38,50 per tarotconsult.
(incl. 21% btw)

Sonja is volwaardig lid van de Tarot Beroepsvereniging Nederland & Collectief Alternatieve Therapeuten en staat hierbij geregistreerd als deskundige.

Praktijk Aquila hanteert het beroepsgeheim.
Alle gesprekken zijn vertrouwelijk!

Bij het maken van een afspraak zijn de algemene voorwaarden van kracht. Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk? Je kunt mij altijd een mail sturen: sonja@praktijkaquila.nl.


Op onze andere site over de tarot kun je nog meer informatie nalezen: Tarot Venlo.