Ervaringen cursisten / consulten / online tarot

Deze ervaringen staan openbaar op Google of op Praktijk Aquila pagina(s) op Facebook.

Joyce V: (Drie gevolgde tarotcursussen) Sonja heeft ontzettend veel kennis van de tarotkaarten en diverse leggingen. Met geduld legt ze alles uit en beantwoordt ze alle vragen. In een kleine groep leer je in korte tijd heel veel en elke les is er gelegenheid om samen te oefenen.

Sjaklien J: Recent geweest voor een reading tarot kaarten. Hele bijzondere ervaring en heeft mij meer zelfinzicht gegeven en bevestiging van valkuilen…. ☺️
Kan het iedereen aanraden om eens te doen.

Jose C: Het was een hele fijne cursus (tarot) en Sonja is een geweldige (en geduldige) docente.
Iedereen kreeg de tijd en ruimte op een eigen tempo de kaarten te leren kennen.
Ik heb echt genoten van alle leerzame en gezellige avonden.

Joyce V: Ik heb de basiscursus tarotkaarten gevolgd bij Sonja. Ze heeft ontzettend veel kennis van de kaarten.
De cursus is logisch opgebouwd en Sonja neemt je steeds een stapje verder mee. Ze doet dit met veel geduld en passie. Ze geeft je de ruimte om het op je eigen manier en tempo te leren en begeleid je hierbij.

Natascha L: Iemand die weet wat ze doet en je een zeer welkom gevoel geeft! Een echte aanrader dus!

Eric v W: Zeer duidelijke en heldere uiteenzetting van wat er in de kaarten staat en goede bruikbare tips waar je wat mee kan. Een echte aanrader.

*** Reacties via mail ***

Anja S : (Jaarreading voor 2024) Hoi Sonja, Dank je wel weer voor de jaarreading. Een mooie leidraad weer voor het nieuwe jaar. Ben benieuwd wat er weer allemaal op mijn pad komt, ik heb in ieder geval weer erg veel zin in om het nieuwe jaar in te gaan! 
2023 was een jaar waarin ik veel geleerd heb om goed te kijken naar mezelf, wat wil en wat kan ik. Goed voor mezelf zorgen. Alles terug te vinden in de jaarreading. Mede daardoor is het ook goed gelukt! Kei bedankt!!
Fijne laatste weken van dit jaar, genieten!! Groetjes Anja

Edith B : (Jaarreading voor 2023) Hoi Sonja, ja het is een fijne ondersteuning, dus ik dacht komend jaar weer graag.

Anja S : (Jaarreading voor 2023) Ik kan me nu al verheugen op de jaarreading, heb er al drie gehad en heb er elke keer weer veel aan. Groetjes Anja

Cindy G (be): (Geboorteanalyse) Dag Sonja, Ze was heel blij met het cadeau, ze vond het origineel en echt iets voor haar/hun. Ze gaat het als ze tijd heeft, wat niet evident is met een baby, allemaal grondig lezen. Groetjes Cindy

Sandra K: (Drie gevolgde Tarotcursussen)Dank je wel Sonja Backus voor de super leuke, leerzame en gezellige lessen!! ????? 15 maanden verder en de Tarot blijft me fascineren! Super interessant deze cursussen bij jouw en zeer afwisselend. Je fijne uitleg over de diepere betekenissen van de symbolieken blijven me verrassen!?Super blij met mijn 3e certificaat ? verdiepings cursus 2! ?Helaas het zit erop…ik kom graag naar je oefenavonden ? tot snel!!

Lindsay V : (Jaarreading) Ha Sonja,
Wow ik ben er stil van. Heel indrukwekkend en heel erg interessant. Heel mooi en warm geschreven. Duidelijke boodschap en stuk zelf ontwikkeling. En zoals je schreef weet ik dingen al en wacht ik inderdaad op het juiste moment. Er zijn veel dingen in gang gezet , daar ben ik volop mee bezig.
Heel mooi. Dankjewel. Ik zal het zeker maandelijks doornemen.
Dank en veel liefs,

Tanja Z: (Jaarreading) Wauw, met aandacht gelezen…
Dank je wel voor je uitgebreide reading, ik kijk met gezonde en positieve spanning uit naar 2023 ☺️

Kim B: (Jaarreading) Ik lees de reading met enige regelmaat. Vooruit lezend kan ik er vaak niet zo veel mee, maar terug lezend klopt het vaak precies!
Heel bijzonder!
Ik kijk dus weer uit naar een nieuwe.

Madelon S: (Jaarreading) Hallo Sonja,
Vandaag las ik de reading die je voor mijn geschreven had opnieuw. Ik besefte dat ik je helemaal was vergeten terug te mailen! Ik wilde je nog even bedanken voor de tijd en aandacht die je er in hebt gestoken. Mooi en duidelijk geschreven. Wel wat pittig om te lezen maar veranderingen in mijn leven zoals beschreven zijn denk ik wel goed!

Alissa D: (Persoonsanalyse) Hallo Sonja,
Heel erg bedankt voor mijn persoonsanalyse! Ik heb je e-mail goed ontvangen.
Ik heb het even snel doorgenomen, het is zeer interessant om te zien wat mijn persoonlijke tarotkaarten zijn.
Het is best gek om te zien hoe goed het overeenkomt, ik kan mezelf er goed in terug vinden.
In het weekend neem ik de tijd ervoor om mijn persoonsanalyse goed door te nemen.
Ben zeer enthousiast en heb al in mijn agenda gezet voor oktober om dan een jaarreading te bestellen.

Dennis H: (Tarotconsult) Hoi Sonja,
Dank je voor de mail en alle info. Ik heb het heel Fijn gevonden. Ik merk dat het doorwerkt.
Het is daarom fijn om het zo terug te kunnen zien en voelen. Het is een soort bevestiging, versterking van dat wat er aan de gang is en waar ik me grotendeels bewust van ben. Dit versterkt dat gevoel alleen maar op een positieve manier.
bedankt. fijn weekend en tot de volgende keer.

KBR W: (Tarot consult) Hallo Sonja,
Ik hoorde v mijn zusje dat ze onlangs bij je is geweest, K W.
Ze gaf ook aan dat ze veel herkende en ook kon plaatsen wat jij haar vertelde.
Echt mooi,
Gr

Marjo M: (Tarot consult) Dankjewel Sonja! 
Ik vond het een prettig consult met meerdere inzichten/bevestigingen waar ik zeker iets mee ga doen! En dan het kadootje!!!! Tot ziens! 

Ine V: (Tarotcursus) hallo Sonja
ik wil jou ook bedanken voor de mooie leerzame momenten, en veel inzicht in mijn eigen leven via de tarot, ook als het nu even tegen zit, ik heb er veel van geleerd.
ik heb geen facebook dus ik kan ook geen like achterlaten, maar bij deze ?￰゚ムヘ?￰゚ムヘ?, bedankt voor alles en wij houden contact.
bedankt voor alles en veel liefs

Monique S: (Tarotcursus) Ha Sonja,
Heel erg bedankt voor de leerzame en fijne avonden.
Jij geeft de lessen met veel passie, wijsheid en enthousiasme.
Deze cursus heeft mij positieve inzichten gegeven in mijn ontwikkeling en is ook zeker tot steun geweest in de afgelopen maanden van overbelasting.
Nogmaals dank.
Tot gauw!