Tarot cursus in Venlo

Vraag je jezelf ook wel eens af wat is Tarot of zou je zelf wel eens willen ervaren wat Tarot is? Ga eens op ontdekkingsreis naar het binnenste van jezelf….

Tarot is een beeldentaal die iedereen kan leren. Door te kijken naar de kaarten met ieder zijn eigen betekenis kun je leren inzicht te krijgen waar je onbewust tegen aan loopt. Door je bewust te worden van wat er speelt, ben je beter in staat keuzes te maken.
Met Tarot voorspel je geen toekomst! Het is een krachtig handvat om meer inzicht in jezelf en je situatie te krijgen. Door gebruik te maken van de kennis van de taal en je intuïtie leer je de kaarten te duiden op een inzichtelijke manier voor jezelf en te zijner tijd ook voor anderen.
Wil ook jij de tarot leren kennen? Meld je dan aan voor de tarot cursus. 

Tarot cursus, Leren kennen van de tarotkaarten
* In totaal 8 lessen van 8x 2,5 uur.
Een werkboek, koffie/thee, versnaperingen, een certificaat (bewijs van deelname & als je alle lessen gevolgd hebt) en huiswerk opdrachten voor thuis.

Wat je kunt verwachten bij de basis cursus; Leren kennen van de tarotkaarten; de betekenissen van de kaarten te leren, hoe ze voor jezelf te duiden en hoe je een consult kan doen voor jezelf  en iemand anders, we oefenen diverse patronen.
Het is veel informatie in redelijk korte tijd dus blijf ook na de cursus voor jezelf ermee bezig anders raak je de kennis kwijt. Tussendoor als je vragen hebt ben ik altijd via de mail of whatsapp te bereiken. Ook nadat de cursus is afgelopen.

De datums van lesavonden kun je nalezen bij agenda. De lessen zijn ongeveer om de week zodat je thuis kunt oefenen en huiswerk kunt maken, dit om de kaarten te leren kennen.

Tijdstip: We beginnen om 19:30 tot ca. 22:00u. (kan soms iets uitlopen)

Kaarten: zelf aanschaffen (Tarotkaarten van Rider Waite) deze zijn verkrijgbaar bij Praktijk Aquila.

Waar:
* Noordervaartlaan 31, 5916 SR Venlo

Kosten cursus:
Allen; lessen, inclusief werkklapper, thee/koffie & certificaat
Tarot cursus Venlo, Leren kennen van de tarotkaarten €210,-

Aantal deelnemers:
* De cursus tarot is met een groep van ca 4 personen
* Liever zelf aan de slag met een thuiscursus? Dat kan ook, kijk dan even op Thuiscursus Tarot.

Huiswerk cursus:
* Thuis zul je regelmatig zelf moeten oefenen met o.a. dagkaarten trekken, oefenen met de kaarten die besproken zijn en als de cursus wat verder is ga je patronen oefenen bij jezelf en later voor anderen.

Certificering:
* Indien de cursisten de cursus met goed gevolg hebben afgerond, ontvangen zij een certificaat. (bewijs van deelname als je alle lessen gevolgd hebt)

Benodigheden cursus:
* Rider Waite Tarotkaarten (zijn voor eigen rekening) Deze zijn verkrijgbaar bij Praktijk Aquila.
* Schriftje of klapper om in te schrijven.

Inschrijving & betaling:
* Inschrijfformulier voor de cursus verkrijgbaar via de mail, nadat deze ingevuld is teruggezonden ontvang je een factuur, als het bijbehorende bedrag is voldaan, is de inschrijving definitief.
* Je ontvangt altijd een bevestiging hiervan.
* Voor vragen of meer informatie kun je een mail sturen naar sonja@praktijkaquila.nl

Meer info kun je nalezen op de pagina van de algemene voorwaarden.

Bezig blijven met de Tarot:
* Er kunnen oefenavonden/momenten gepland worden. Hiervoor kun je je altijd aanmelden zodat je bezig kunt blijven met de Tarot en ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Het gaat daarbij om samen bezig te zijn met de tarot in een gezellige ontspannen sfeer. (Dit in een kleine groep van max 6 personen)
Meer informatie kun je vinden onder Tarot workshops. Tevens zou je door kunnen gaan met de verdiepingscursus. Je bent namelijk nooit uitgeleerd over de Tarot.

Graag ontvang ik je in mijn praktijk om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan.

Sonja Backus
Tarot Mediator
Praktijk Aquila
www.tarotvenlo.nl

Tarot Venlo – Limburg