Kaarten & bijbehorende artikelen

Wil je graag iemand graag iets leuks en origineels cadeau geven of verrassen?
Kijk eens naar de mogelijkheden van Praktijk Aquila.
Ook zeker zo leuk voor jezelf!
Cadeautjes kunnen feestelijk worden ingepakt. (indien van toepassing)
Heb je hierover vragen ? Stel ze gerust via mail sonja@praktijkaquila.nl.
(Prijzen zijn excl. porto)

!Maak even een afspraak als je wilt langskomen anders zit ik wellicht in een behandeling of consult.

Kaarten
* Rider Waite Tarotkaarten zijn verkrijgbaar bij Praktijk Aquila.

 • Tarotkaarten Rider Waite
  (deze zijn iets lichter van kleur) € 18,50
 • Tarotkaarten Rider Waite origineel € 22,-
 • Rider Waite Tarot Pocket Editie € 18,50
 • Rider Waite Tarot Pocket Editie (Engels) € 18,50

De Tattoo Tarotkaarten zijn een prachtig versierde, volledig functionele set van 78 tarotkaarten met vintage tattoo-ontwerpen.
Deze set volledig functionele tarotkaarten is gebaseerd op traditionele taroticonografie zoals geïnterpreteerd door MEGAMUNDEN.


Deze set bevat 78 kaarten van het tarotdeck, luxe verpakt in een geschenkdoos.
Een (engels)boekje van 28 pagina’s legt uit hoe u de kaarten moet interpreteren en uw eigen lezingen moet uitvoeren, waardoor u een fascinerend inzicht krijgt in wat ons te wachten staat en een frisse kijk krijgt op belangrijke thema’s en kansen om naar uit te kijken. € 18,50 (de laatste)
Tarot deck Pocket, Engels, The Light Seers € 22,50
Tarot deck Pocket, Engels, Tarot of Dreams € 25,- (de laatste)
Tarot deck Pocket, Engels, Tarot Radiant € 20,-, Tarot meanings € 16,-, Tarot Romantic € 22,50

Vraag hulp aan de engelen – Handleiding en orakelkaarten
Orakelkaarten voor tieners & jong volwassenen

Beschrijving
Deze kaarten zijn speciaal gemaakt voor tieners en jongvolwassenen. Ze helpen je goed om te gaan met de uitdagingen die horen bij het opgroeien in deze soms gekke wereld. Bovendien stimuleren ze je om je echte zelf te leren kennen, je eigen gevoelens te ontdekken en na te denken over wat je van je ervaringen kunt leren en van de hindernissen die je tegenkomt. Gebruik ze op de momenten waarop je het moeilijk hebt om een probleem op te lossen, je gestrest bent voor een examen of je je gewoon down voelt, ook al weet je niet waarom.
44 kaarten & handleiding € 25,95

Magische wegwijzers

Beschrijving
Stel je voor… tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leiden je op je levensreis. De thema´s van deze kaarten laten een aantal plaatsen zien die je zult bezoeken, gebeurtenissen die je kunt tegenkomen en de bondgenoten en uitdagingen die je zult ontmoeten wanneer je op deze figuurlijke kaart van je leven rondreist. De bijgesloten handleiding helpt je de juiste vragen te stellen en de boodschappen bij je readings te interpreteren. Deze 54 kaarten werden gemaakt om het verhaal van je lot, je bestemming en je vrije wil beter te kunnen begrijpen. Ze stellen je in staat om een reis te beginnen die een diep doel aan je leven geeft, en leidt tot ware voorspoed en opwindende liefde.
54 kaarten & handleiding € 24,95 Uitverkocht

De Weg van de Ziel
Beschrijving
De Weg van de Ziel, een spel met 44 schitterende kaarten gemaakt door Cheryl Lee Harnish.

Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel. Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel gemakkelijk te lezen en te interpreteren zijn.

Op elke kaart vind je een afbeelding van fractal-energie. Deze afbeeldingen zijn via het kanaal van de intuïtie gechanneld. Elke kaart heeft een eigen unieke vibratie en betekenis. Fractals zijn tegenwoordig een van de ‘nieuwe gereedschappen’ op onze planeet om ons naar een hoger bewustzijnsniveau te brengen. Ervaar zelf de diepe inzichten in de Weg naar jouw Ziel en je spirituele vorderingen.
44 kaarten & handleiding € 22,50

Engelen Antwoorden – Doreen Virtue
Eenvoudig, Betrouwbaar en Openhartig Advies
Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt.

Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben kaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.
44 kaarten & handleiding € 22,50 (deze kaarten komen niet meer in herdruk)

De Vandaag kaarten

Beschrijving
De Vandaag–kaarten gaan uit van de ervaring dat de wereld waarin wij leven niet alleen wordt bepaald door natuurwetten zoals zwaartekracht. Er zijn ook subtielere wetmatigheden werkzaam zoals: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Als je leeft vanuit contact met de Bron in jezelf, dan heb je een spontaan, natuurlijk contact met deze wetmatigheden. Je leven komt tot bloei en je voelt je in liefde verbonden met de wereld om je heen. Voor velen van ons is dit contact verstoord of vertroebeld geraakt. Dat is de aanleiding geweest tot het maken van de Vandaag-kaarten. Trek elke dag een kaart en ga in op de uitnodiging die op de kaart staat. Je zult merken dat je in een positieve spiraal van geluk en verbondenheid terechtkomt. Verbondenheid met de Bron in jezelf en daardoor met de wereld om je heen. € 12,50

Denk positief

Beschrijving
Positieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven je een blij gevoel. In dit doosje vind je 52 kleurrijke inspiratiekaartjes boordevol optimistische inzichten en gedachten. Doe het snel open en dompel je onder in positieve vibes!
€ 15,-De Lenormand kaarten
De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip. De bekende helderziende Aimée Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met haar kaarten en beschrijft in het werkboek de vele betekenissen van de kaarten, ook die zij er zelf aan heeft toegevoegd, en de verschillende legmethoden.

 • De Lenormand kaarten
 • Lenormand waarzegkaarten
  originele uitvoering 36 Kaarten
  Deze zijn verkrijgbaar voor € 6,50

Tarot -Orakelkaart houder, gemaakt van gerecycled hout, set prijs € 9,50
(De tarotkaarten zijn de originele qua afmeting)

Pendels
Pendels zijn (diverse mogelijkheden) te koop voor € 10,- ps.

Tarot buidels

 • Tarot tasje, om je tarot, Lenormand of orakel kaarten mooi en beschermend in te bewaren.
  Zwart fluweel stof € 5,-
 • Fluwelen tasje met ohm symbool € 7,-
 • Katoenen tasje levensboom groen € 7,-
 • Tarot buidel Heilige Graal € 12,50 (de laatste)
 • Tarot Fairy € 12,50
 • Tarot buidel Satijn € 12,50
 • Tarot Moon Fairy € 12,50
 • Tarot buidel Hogepriesteres € 12,50
 • Tarot buidel Silver witchcraft € 12,50

Bruin notitieboek Preegdruk. Handmade paper. Maat 15X10.5 € 20,50

 • Diverse beschermengeltjes, incl. organza tasje en een positieve boodschap.
  Klein € 3,50 – Middel € 4,50

  On line Tarot