Voet – Onderbeen massage

Een voetmassage is een prima manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn bij mensen van alle leeftijden en gezondheidscondities te stimuleren. Zelfs als je gewoon gezond bent, dan nog kan een goede voetmassage bijdragen aan je mentale en emotionele gezondheid.

Voetreflex Massage

Wat is een Voetreflex Massage?
Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af.
Joggend, slenterend, lopend, huppelend enzovoort. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn. Maar misschien voel je ook daadwerkelijk pijn.
Onder je voet of elders in je lichaam: je hoofd, je rug, buik. Misschien kamp je met allerlei emoties. Boosheid, stress, verdriet, angst et cetera. Die zetten zich immers ongemerkt vast in je lichaam.
Wist je dat een voetmassage dan kan helpen om de pijn te verlichten en/of je weer prettiger in je vel te voelen? Volgens oosterse geneeswijzen vertellen je voeten wat er in je lichaam en geest omgaat. Wist je dat je rechtervoet je rationele kant weergeeft en je linkervoet je emotionele kant?

Onder je voet bevinden zich allerlei zogenaamde reflexzones ofwel: drukpunten. Die staan in verbindingen met de rest van je lichaam. Je organen, beenderen, weefsel, spieren en dergelijke.
De voet weerspiegelt het hele lichaam.
Elk orgaan en elk lichaamsdeel vinden we in de verhouding 1:7 terug op de voet. Voetreflex(zone)massage werkt zowel op fysiek als op mentaal en emotioneel niveau.
Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Dit leidt tot betere gezondheid, vitaliteit je lichaam ontspant zich en je mind komt tot rust.
Een massage van de voeten en de onderbenen is geschikt voor iedereen.
Een heerlijk moment voor jezelf!

Voor deze massage hoef je alleen de schoenen en sokken uit te doen, de broek indien mogelijk oprollen tot aan de knieën.
Een heerlijk ontspannende voet/onderbeen massage ( 30 min).
Na de massage geef ik je even de tijd om ‘bij te komen’ en krijg je van mij een glaasje water. Daarna kun je je weer aankleden en ontspannen verder met je dag of avond.
* Geliefd bij mannen en vrouwen.
(ook te boeken in combinatie met een pedicurebehandeling)

  • Na de massage is het belangrijk om voldoende water te drinken.
  • Deze massage is puur voor de ontspanning.
    (Dus geen therapeutische massage)
  • Voor de goede orde: erotische massage en dergelijke kun je bij Praktijk Aquila niet krijgen.